You picked these products
Shopping Cart
Confirm & Payment
Access to Product
Your cart is currently empty.

Return to shop

درمان پسوریازیس کف پا
Post id: 65217
Views: 7075

درمان پسوریازیس کف پا  بیماری التهابی مزمن با منشأ اتوایمیون (خودایمنی)، صدفک یا داء الصدف (به انگلیسی Psoriasis) یکی از سؤالات متداول افراد مبتلا به این بیماری در سراسر جهان می‌باشد. پیش از پرداختن به روش‌های متنوع کنترل یا درمان پسوریازیس کف پا psoriasis به آگاهی و شناخت دقیق و جزئیات این معضل پوستی تقریباً ناشناخته اما بسیار مشکل آفرین بپردازیم.

علائم پسوریازیس کف پا

بیماری پسوریازیس پوستی به زبان فرانسوی و انگلیسی psoriasis مستقیماً با نقص یا کاهش ایمنی بدن و مشکل خودایمنی در سیستم ایمنی فرد بیمار در ارتباط می‌باشد. این نوع بیماری پوستی مزمن نیز شناخته می‌شود.
پسوریازیس کف پا و پوسته پوسته شدن کف پا اغلب به همراه دیگر نشانه‌ها و علائمی همچون خشکی و کشیدگی و خارش‌های شدید آزاردهنده و گاهی با خراش‌های زخم باریک دردناک، سوزش، درد و التهابات اذیت‌کننده برای فرد مبتلا همراه است.

متأسفانه گاهاً شخص درگیر با این بیماری پوستی رایج دچار التهابات روتین و مستمر شده و باعث می‌شود زندگی عادی فرد دچار اختلال گردد. به دلیل اینکه کف پای انسان بسیار حساس بوده و مدام متحمل وزن کل جسم و بدن انسان است.

علائم پسوریازیس کف پا

علت پسوریازیس در کف پا چیست؟


بیماری پسوریازیس هنگامی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن قدرت دفاعی خود را از دست داده و سیگنال‌های غلط به سلول‌های رشد پوست بدن ارسال کرده و از این جهت چرخه رشد سلول‌های پوست از میزان پوسته پوسته شدن و ریختن آن‌ها در نتیجه افزایش بیش از اندازه سلول‌های پوست می‌گردد.

پسوریازیس مسری یا واگیردار است؟

پسوریازیس واگیردار و مسری نیست و به انسان دیگر قابل سرایت نمی‌باشد. از طرفی بسیاری از بیماری‌های پوستی کف پای انسان مثل زخم انگشتان پای ورزشکار و زخم پای دیابتی و… قابل پیشگیری و درمان هستند. اما بر خلاف این معضلات بیماری پسوریازیس کف پا و سایر نقاط پوست بدن درمان قطعی ندارد.

تنها با رعایت نکات خودمراقبیتی مهم و استفاده از کفی طبی، دمپایی و کفش طبی از نمایندگی آرای طب تبریز نه درمان پسوریازیس کف پا بلکه کنترل آن امکان‌پذیر است.

عوارض پسوریازیس پوست کف پا

اگر کف پا و پوست پاشنه انگشتان و سایر نقاط کف پا‌ها دچار مشکلات و امراض متنوع شود فرد در راه رفتن عادی روزانه هم به مشکل بر می‌خورد. این بیماری غیرقابل کنترل سبب کاهش عملکرد روزانه افراد در تحصیل، شغل، ورزش، طبیعتگردی، پیاده روی، کوهنوردی، دوچرخه سواری، رانندگی و… خواهد شد.

عوامل تشدید کننده پسوریازیس کف پا

از طرفی به دلیل عدم آگاهی فرد بیمار از روش‌های پیشگیری، کنترل یا درمان پسوریازیس کف پا و بی‌اطلاع بودن از عوارض عدم رعایت موارد خود مراقبتی در منزل پوست کف پا در معرض تشدید پسوریازیس قرار گرفته و به ندرت می‌توان آن را مثل اوایل بروز مشکل کنترل یا درمان نمود.

عوارض پسوریازیس پوست کف پا

روش‌های کنترل درمان پسوریازیس کف پا

هیچ درمان قطعی برای پسوریازیس وجود ندارد و روش‌های درمانی فعلی بر جلوگیری از رشد سریع سلول‌های پوست و از بین بردن پوسته‌ها متمرکز هستند. گاهی حتی با درمان موفقیت‌آمیز، بیماری عود می‌کند. انتخاب روش درمانی بستگی به شدت پسوریازیس و میزان پاسخ‌دهی آن به درمان‌های قبلی دارد. معمولاً ترکیبی از درمان‌ها استفاده می‌شود.

کمک به درمان پسوریازیس پا با خرید دمپایی طبی

بسیاری از اشخاص دارای مشکلات پوستی کف پا‌ها و پاشنه و قوس کف پا‌ها، انگشتان و ناخن و قوزک پا و در کل بخش‌های آلوده مثل کفپوش سطح منازل، کف زمین، موکت، فرش، سرامیک، استخر، سونا، جکوزی، کفپوش هتل، خانه و آشپزخانه، بالکن و حیاط خلوت و بسیاری از جا‌های در تماس با گرد و خاک و آلودگی‌ها همچون موارد زیر هستند.

مکان های کثیف‌تر مثل کف حمام و سرویس بهداشتی

همگی تنها با پوست کف پا به صورت مستقیم در تماس هستند و سایر مناطق پوست بدن انسان به ندرت در معرض آلودگی‌های شدید و در تماس با عوامل محیطی تشدید‌کننده مشکلات پوستی قرار می‌گیرند.

از این جهت توصیه پزشکان متخصص پوست و مو و اساتید این رشته علوم پزشکی برای بیماران مبتلا به مشکلات پوستی از جمله پسوریازیس ، اگزما و خارش، سوزش و التهاب پوست کف پا استفاده مداوم از کرم و پماد‌های مرطوب‌کننده و چرب کردن مداوم پوست کف پا‌ها می‌باشد.

پوشش مناسب

پوشیدن جوراب نخی مناسب برای فصل سرد و گرم، به همراه داشتن یک جفت جوراب ضخیم نخی بافت نرم و کتانی برای مواقعی که نیاز به تعویض جوراب‌ها دارید مهم‌ترین عامل کنترل پسوریازیس می‌باشد. یک نکته مهم در مورد کنترل و درمان پسوریازیس عدم استفاده از جوراب، دمپایی یا پاپوش و دمپایی روفرشی دارای الیاف مصنوعی و پلاستیکی، حساسیت‌زا و… می‌باشد.

8 روش درمان خانگی پسوریازیس کف پا

علت خشکی شدید پوست کف پا چیست؟

مهمترین عامل تشدید سوریازیس در کف پا‌ها و سایر قسمت‌های پوست بدن خشکی و عدم رطوبت‌رسانی و چرب کردن منظم و مستمر پوست توسط لوسیون کرم و دارو و پماد‌های موجود در بازار و داروخانه‌ها که توسط پزشک متخصص پوست تجویز شده می‌باشد.
توصیه می‌شود قبل از مصرف هر نوع پماد یا کرم مرطوب‌کننده پوست کف پا حتماً از آن در ناحیه‌ای از بدن که دچار بیماری نست تست کنید و بعد از گذشته ۴۸ ساعت چنانچه حساسیت و آلرژی رخ ندهد در پوست کف پا نیز قابل استفاده خواهد بود.

عکس بیماری پسوریازیس پا

عکس بیماری پسوریازیس پا

8 روش درمان خانگی پسوریازیس کف پا

 1- حمام کردن

کسانی که مشکل پوستی دارند؛ بهتر است که روزانه حمام کنند. استفاده از صابون‌های عطری برای این افراد ممنوع است و بهتر است بعد از حمام پوست خود را با روغن‌های طبیعی کاملاً چرب کنند. دمای آب برای این افراد باید ولرم باشد؛ زیرا آب داغ یا سرد برای آن‌ها مضر خواهد بود.

2- استفاده از مرطوب‌کننده‌ها

استفاده از مرطوب‌کننده‌ها و لوسیون‌های ضد حساسیت برای افراد مبتلا به پسوریازیس بعد از هر استحمام لازم است. برای اینکه خود را از انواع حساسیت‌ها دور کنید؛ از هیچ‌گونه لوازم عطری آرایشی بهداشتی استفاده نکنید.

3- کاهش وزن

اگر اضافه‌ وزن دارید؛ در اسرع وقت به کاهش وزن روی بیاورید. کاهش وزن باعث کم شدن چربی و تعرق در بدن می‌شود؛ همین عوامل تا حد زیادی به بهبود پسوریازیس کمک می‌کنند.

4- استفاده از کفش طبی و دمپایی طبی راحتی

اگر از کفش غیرطبی و چرم صنعتی و غیر استاندارد استفاده می‌کنید همین حالا کفش طبی چرم استاندارد را سفارش دهید و یک بار برای همیشه با مشکلات پاشنه، کف پا و پوست آن خداحافظی کنید. البته با رعایت سایر عوامل و موارد مهم نام برده در مقالاتپانتو ارائه دهنده محصولات چرم و نمایندگی آرای طب در تبریز.

5- قرار گرفتن در نور خورشید

نور خورشید به دلیل داشتن ویتأمین D یک داروی طبیعی برای پسوریازیس است. افراد مبتلا به این بیماری فراموش نکنند که قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید حتماً از کرم ضد آفتاب استفاده کنند.

6- استفاده از مکمل‌ها

انواع ویتأمین‌های خوراکی مثل امگا ۳ و ویتأمینD۳ می‌توانند در بهبود این بیماری کمک کنند. شیر، سویا و آلوئه ورا را هم برای کاهش عوارض پسوریازیس توصیه کرده‌اند.

7- حفظ آرامش

یکی از عواملی که باعث تشدید علامت‌های صدفک پوستی می‌شود؛ داشتن استرس است. هر چقدر که به آرامش بدن و اعصاب خود بیشتر کمک کنید؛ به همان نسبت به بهبود بیماری خود کمک کرده‌اید. از تمرینات ریلکسیشن مثل یوگا و مدیتیشن برای تسکین اعصاب خود کمک بگیرید.

8- ترک مصرف دخانیات و  الکل

مصرف همه انواع دخانیات و نوشیدنی‌های الکلی باعث تشدید این بیماری می‌شود. برای بهبود بیماری خود و جلوگیری از عوارض بعدی بهتر است که در ترک سیگار بکوشید.

راهکارهای کنترل و درمان پسوریازیس کف پا

بهترین داروی درمان پسوریازیس کف پا

برخلاف تصورات عموم مردم تجویز پزشک و دارو‌هایی که متخصصین پوست و مو به بیماران خود پیشنهاد و تجویز می‌کنند نیز ممکن است به دلایل متنوعی پوست فرد مبتلا را دچار خارش و سایر عوارض پوستی کند.
در این وضعیت به بیماران مبتلا به پسوریازیس کف پا و سایر نقاط پوست بدن پیشنهاد می‌شود از هر کرم و پماد مرطوب‌کننده‌ای که در دسترس بوده و قیمت مناسب‌تری نیز نسبت به کرم‌های دست ساز و پماد ترکیبی تجویز شده توسط پزشکان پوست استفاده نمایند.

بهترین پماد برای درمان پسوریازیس پا

 در این حالت بهتر است نسبت به تجربیات خود از گلیسیرین، وازلین، کرم ترک پای جی، روغن زیتون، روغن بادام، روغن نارگیل و سایر موارد ارگانیک و طبیعی بدون ترکیب با مواد شیمیایی جهت چرب و مرطوب نگه داشتن کف پا‌ها استفاده کنید.

کنترل پسوریازیس کف پا

یکی دیگر از موارد مهم در کنترل و درمان پسوریازیس کف پا و پوست نواحی دیگر بدن استفاده از جوراب نخی ۱۰۰% کتان بدون پلی استر و پلاستیک و الیاف مصنوعی می‌باشد. اگر از جوراب در حین پوشیدن کفش مناسب و خروج از منزل استفاده نمی‌کنید و با پا‌های لخت بدون پوشش از کفش استاندارد استفاده می‌کنید.
 
جهت مشاهده قیمت دمپایی روفرشی طبی در فروشگاه چرم پانتو ایران و سفارش آنلاین کلیک کنید.