اطلاعاتی جامع درباره صندل طبی | صندل طبی خوب چه مشخصاتی دارد؟

افرادی که مشکلی در پای خود داشته و به دنبال صندل طبی هستند باید بدانند که انواع مختلفی از صندل هایی با پسوند طبی در بازار وجود دارد که میتوان از لوازم طبی فروشی ها و یا از فروشگاه های کفش  با قیمت پایین تر تهیه کرد ، به معنای آن نیست که صندل مورد نظر واقعا خصوصیاتی را که میخواهیم داشته باشد، یعنی بتواند مشکل پای ما را کمتر کند. در واقع این صندل ها راحتی هستند که برای عموم مردم طراحی و دوخته شده است.

فرق صندل های طبی موجود در بازار با صندل هایی که از کلینیک تهیه می شود ؟

  1. صندل هایی که در بازار فروخته می شوند و معمولا بانام صندل طبی هست در واقع همان صندل های راحتی هست که برای عموم مردم ساخته شده هست و قابلیت این رو ندارند که مشکل هر فرد و ویژگی هایی که دارد بشود تغییرات و درمان رو اعمال کرد.
  2. صندل های تهیه شده در کلینیک ها متناسب هر فرد ساخته می شود به این صورت که پا توسط اسکنرهای مخصوصی  اندازه گیری شده سپس دکتر ارتوپد با معاینه بالینی بیمار اقدام به ساخت صندل و کفی صندل می کند.
  3. بیماری های مختلفی در پا وجود دارند و مشکلات ناشی از بعضی را می توان با استفاده از صندل مناسب برطرف کرد. در هر بیماری پا، ممکن است نیاز به استفاده از صندل با خصوصیات خاص باشد که با بیماری دیگر متفاوت است، ولی خصوصیات مشترکی وجود دارند که تمام صندل های طبی باید واجد آنها باشند.

مشخصات یک صندل طبی خوب

  • 1– کفی صندل طبی باید از استحکام کافی برخوردار باشد و بتواند شوک وارده به کف پا را جذب کند. به طور کلی، نیرویی که در حال راه رفتن از زمین و کف پا به بدن منتقل می‌شود، معمولا حدود دو برابر وزن بدن است. این نیرو در حالت دویدن حتی تا 10 برابر وزن بدن هم به اندام‌ها منتقل خواهد شد. بنابراین‌ کفی صندل  می‌تواند نقش مهمی در انتقال و پخش نیرو از زمین به کف پا و در نهایت به بدن داشته باشد.
  • 2- کفی صندل طبی باید کاملا متناسب با ویژگی‌های  قوس کف پا ،سبک و دارای خاصیت الاستیکی باشد.
  • 3- صندل باید کاملا اندازه پا باشد. چرا؟
    اگر صندل شما  تنگ باشد پاهایتان را فشار دهد و خون رسانی در ناحیه پا را مختل خواهد کرد و همچنین فشار وارد شده در ناحیه نقاط فشار باعث ایجاد زخم نیز میشود و این به نوبه خود ایجاد تاول و میخچه در قسمت سایده شده می شود.
    اگر صندل گشاد باشد باعث بازی کردن پا درون آن شده ،ساییدگی و ایجاد اختلال در انتقال نیرو می‌شود و هم باعث از دست دادن کنترل شما در راه رفتن می شود.
     (حواستان باشد فروشنده صندل بزرگ‌تر یا کوچک‌تر را به شما تحمیل نکند و قول بهبود سایز با قالب زدن را به شما ندهد.)
  • 4-معمولا قسمت پنجه صندلهای طبی باید فضای مناسب برای انگشتان پا را داشته باشد، یعنی انگشتان پای شما باید در فضایی قرار بگیرند که آنقدر تنگ نباشد كه روی هم بیفتند و فشرده شوند.
  • وقتی عرض یا پنجه کفش کم باشد بیماری های زیادی مانند انگشت چکشی، میخچه و هالوکس والگوس را ایجاد می کند.
  • انگشتان پا باید در پنجه صندل فضای کافی داشته باشند تا از هم باز شوند و کمی به بالا و پایین بروند. (به اصطلاح از صندل های پنجه گرد استفاده کنید.)
  • ضمن اینکه باید حدود یک سانتی‌متر بین نوک انگشت شست و نوک صندل فضای خالی وجود داشته باشد تا از برخورد  انگشت‌ها به اشیاء هنگام راه رفتن جلوگیری کند.
  • 5- حتما از صندل هایی با آستر و کفی چرم طبیعی استفاده کنید تا در هنگام عرق کردن عرق پا را به خودش جذب کند و از سوزش پوست و خارش جلوگیری کند.
  • و خاصیت دیگر چرم این هست که هنگام راه رفتن اصطکاک ایجاد شده بین پوست پا و صندل چرم آستر سایده شده و پوست پا را سالم نگه می دارد که در چرم صنعتی عکس این اتفاق می افتد و باعث خسارت جبران ناپزیری به پوست پا وارد می کند.

چه افرادی باید از کفش ها و صندل های طبی استفاده کنند؟

اگر شما هم می خواهید بدانید که آیا جزو کسانی هستید که باید از کفش ها و صندلی های طبی استفاده کنید باید جزو موارد زیر باشید.

این موارد شامل:

  • افراد دارای ناهنجاری در تحرک مانند اصلاح صافی کف پا
  • افراد دارای ناهنجاری های ثابت در کاهش درد و فشار
  • افراد دارای درد خار پاشنه و التهاب کیسه زلالی زیر پاشنه

کفش طبی چه تفاوتی با کفش معمولی دارد؟

کفش طبی دارای یک سری ویژگی های خاص است که آن را نسبت به کفش های معمولی متمایز کرده است. در ادامه به برخی از این تفاوت ها که بولد هستند می پردازیم.

این تفاوت ها شامل:

  • شرایط پای همه شبیه به هم نیست و انواع مختلفی از کفش در دسترس هستند که با توجه به سایز و پهنای پا می توان آن ها را انتخاب کرد. پس هیچ گونه محدودیتی در ارتباط با سایز وجود ندارد.
  • برای برخی از افراد که مشکلاتی چون پا چنگالی دارند بهترین گزینه برای آن ها استفاده از کفش هایی است که فضای عمومی بیشتری در اختیار آن ها قرار دهد که کفش طبی این امکان را برای آن ها ایجاد می کند.
  • اکثر کفش های طبی ساختارهای منحصر به فردی دارند که استفاده از آن ها ساده است و فرد می تواند بدون هیچ مشکلی راه برود.
  • کفش طبی با توجه به شرایط پای افراد ساخته می شود و فضای کافی در اختیار پا قرار می دهد که از ساییده شدن پا به کفش جلوگیری می کند.
  • طراحی ساختار کفش طبی باعث می شود که از پاشنه پا محافظ کند که درنتیجه در حالت راه رفتن در حالت مناسب خود باشد.
  • قسمت میانی و خارجی این کفش ها دارای بافت مناسبی است و به خوبی از پا محافظت می کند و از ساییده شدن پاها در هنگام راه رفتن پیشگیری می کند.

فروشگاه پانتو مفتخر هست با فروش محصولات طبی و چرم در خدمت هموطنان این سرزمین باشد.مشخصات صندل طبی

Leave a comment

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *